Cafe Colombia Rostery Shop

Dit is het verhaal van twee geliefden. Twee liefhebbers van het Colombiaanse landschap die een passie delen voor speciale koffie. Cafe Colombia Rostery Shop is ook hun viering van de Colombiaanse cultuur en de verbazingwekkende dingen die de mensen daar doen.

Het begint allemaal met een ontmoeting in België

En na verschillende reizen naar Colombia volgde het echtpaar een opleiding in de kunst van het branden en bereiden van koffie.
Baristas Daniela en Salahddine, respectievelijk van Colombiaanse en Marokkaanse origine, besloten een duurzaam koffiebedrijf op te richten dat de beste Colombiaanse, Braziliaanse, Mexicaanse en andere koffiebonen naar Brussel kan brengen.

Na verschillende maanden van voorbereiding en een pandemie, realiseerden ze eindelijk hun droom en openden ze hun proeflokaal op 26/01/2021 in Schaarbeek.

Café Colombia Rostery winkel wordt ook een leeratelier,het echtpaar wil hun kennis delen met degenen die niet bekend zijn met het branden en het maken van deze heerlijke drank. De wens van het echtpaar is om hun knowhow te kunnen delen met degenen die niet vertrouwd zijn met het branden en het maken van deze heerlijke drank.

WAAROM TER PLAATSE ROOSTEREN?

De kwaliteit van de dranken en de service aan de klanten zijn belangrijk voor Daniela en Salahddine, maar zij geloven dat specialiteitskoffie veel meer is dan dat. Hun doel is om :

  • De traceerbaarheid van koffie en de transparantie van de herkomst ervan bevorderen.
  • Respecteer de complexiteit van koffie als landbouwproduct en de toewijding die nodig is om speciale koffiebonen te verbouwen.
  • De nadruk wordt gelegd op het harde werk van individuele boeren en de subtiele noten van elke partij koffie door middel van medium tot lichte branding.
  • Bied klanten een unieke ervaring met workshops roosteren.

De visie van café colombia

Net als hun familie willen de geliefden hun bedrijf zien groeien. Met grote toewijding willen zij blijven werken aan een persoonlijke maar professionele visie op het brandersvak met respect voor de techniek van de dienstverlening, de kwaliteit van de producten en de ethiek van dit boeiende beroep.

Elk atelier heeft zijn eigen manier om de granen te bewerken, te brouwen, te malen...
Café Colombia Rostery Shop belooft u de beste koffie in elk kopje te brengen, dag na dag.

"Dankbaarheid voelen en het niet uiten is als het inpakken van een cadeau en het niet geven."

William Arthur Ward
Kato Demeester
Kato Demeester
20/08/2023
So happy my coffee machine broke and I got to discover this café. Thank you for the great coffee, super friendly service and the best empanadas I ever had! And a special thanks to you guys for the very productive moments I spend writing and studying here! See you soon :)
Pau Quevedo
Pau Quevedo
19/08/2023
Café muy bueno y las crepes no se quedan muy por detrás. Lo recomiendo mucho!
Laila Tomé
Laila Tomé
14/08/2023
Endroit très sympa pour prendre un café accompagné d'une petite douceur. Nous avons testé le postre de Milo et c'était une belle découverte. Nous avons également goûté leurs délicieuses empanadas. Nous y retournerons avec plaisir.
CHRISTIAN DUSABE
CHRISTIAN DUSABE
06/07/2023
Belle decouverte et bonne ambiance! Aux amateurs de cafe.
Edward Kornelis
Edward Kornelis
03/07/2023
Heerlijke koffie. De mensen helpen je er graag. Nemen de tijd voor je en bovenal, helpen met een glimlach. Het is een jong team dat veel kennis heeft van koffie. Door de empanadas dacht ik bijna dat ik weer in Colombia zat. Zeker de moeite waard voor een bezoekje.
Marie Fikry
Marie Fikry
02/07/2023
Je suis ravie que ce café ait ouvert si près de chez moi. J’y vais régulièrement. On y trouve sans aucun doute un des meilleurs café de Schaerbeek ! L’ambiance est conviviale et la déco est sympa ! Ma préférence : le double expresso et la crêpe nutella 😛

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor ons nieuws
en onze aanbiedingen
Winkelwagen

Welkom

Ontvang 20% korting

op uw eerste bestelling

Nieuwe klanten: bespaar 20%* op uw eerste bestelling ! Vul hieronder uw e-mailadres in om uw promotiecode met 20% korting te ontvangen (en het laatste nieuws en aanbiedingen).

*Deze aanbieding kan slechts eenmaal worden gebruikt. Er gelden extra beperkingen. Uw privacy is belangrijk voor ons ! Lees onze PRIVACYBELEID