Cafe Colombia Rostery Shop

Dit is het verhaal van twee geliefden. Twee liefhebbers van het Colombiaanse landschap die een passie delen voor speciale koffie. Cafe Colombia Rostery Shop is ook hun viering van de Colombiaanse cultuur en de verbazingwekkende dingen die de mensen daar doen.

Het begint allemaal met een ontmoeting in België

En na verschillende reizen naar Colombia volgde het echtpaar een opleiding in de kunst van het branden en bereiden van koffie.
Baristas Daniela en Salahddine, respectievelijk van Colombiaanse en Marokkaanse origine, besloten een duurzaam koffiebedrijf op te richten dat de beste Colombiaanse, Braziliaanse, Mexicaanse en andere koffiebonen naar Brussel kan brengen.

Na verschillende maanden van voorbereiding en een pandemie, realiseerden ze eindelijk hun droom en openden ze hun proeflokaal op 26/01/2021 in Schaarbeek.

Café Colombia Rostery winkel wordt ook een leeratelier,het echtpaar wil hun kennis delen met degenen die niet bekend zijn met het branden en het maken van deze heerlijke drank. De wens van het echtpaar is om hun knowhow te kunnen delen met degenen die niet vertrouwd zijn met het branden en het maken van deze heerlijke drank.

WAAROM TER PLAATSE ROOSTEREN?

De kwaliteit van de dranken en de service aan de klanten zijn belangrijk voor Daniela en Salahddine, maar zij geloven dat specialiteitskoffie veel meer is dan dat. Hun doel is om :

  • De traceerbaarheid van koffie en de transparantie van de herkomst ervan bevorderen.
  • Respecteer de complexiteit van koffie als landbouwproduct en de toewijding die nodig is om speciale koffiebonen te verbouwen.
  • De nadruk wordt gelegd op het harde werk van individuele boeren en de subtiele noten van elke partij koffie door middel van medium tot lichte branding.
  • Bied klanten een unieke ervaring met workshops roosteren.

De visie van café colombia

Net als hun familie willen de geliefden hun bedrijf zien groeien. Met grote toewijding willen zij blijven werken aan een persoonlijke maar professionele visie op het brandersvak met respect voor de techniek van de dienstverlening, de kwaliteit van de producten en de ethiek van dit boeiende beroep.

Elk atelier heeft zijn eigen manier om de granen te bewerken, te brouwen, te malen...
Café Colombia Rostery Shop belooft u de beste koffie in elk kopje te brengen, dag na dag.

"Dankbaarheid voelen en het niet uiten is als het inpakken van een cadeau en het niet geven."

William Arthur Ward
Guillaume Dupuis
Guillaume Dupuis
17/03/2023
Gros coup de coeur ! Personnel au top, prix attractif, café et cookies excellent. Le genre d'établissement qui manquait dans le quartier. Hâte de tester le reste de la carte.
Stefano Grasso
Stefano Grasso
13/03/2023
Incredibly good coffe, roasted in the shop, and super friendly staff. Please note, if you’re a tourist, that it may be difficult to pay with contactless cards, so bring cash. Absolutely recommended
Rafa Ha
Rafa Ha
26/02/2023
Very friendly staff, very delicious coffee. Will come back again 🙂
Mohamed EL BANNOUDI
Mohamed EL BANNOUDI
25/02/2023
C'est super agréable de s'installer chez Café Colombia, le temps d'une pause, ou d'une réflexion mais toujours avec un bon café. Chaque quartier devrait avoir son Café Colombia...
Bz Françoise
Bz Françoise
11/02/2023
Quel plaisir de découvrir l’existence de ce commerce de café! Il est possible d’acheter du ace de différentes origines ou de déguster sur place .

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor ons nieuws
en onze aanbiedingen
Winkelwagen

Welkom

Ontvang 20% korting

op uw eerste bestelling

Nieuwe klanten: bespaar 20%* op uw eerste bestelling ! Vul hieronder uw e-mailadres in om uw promotiecode met 20% korting te ontvangen (en het laatste nieuws en aanbiedingen).

*Deze aanbieding kan slechts eenmaal worden gebruikt. Er gelden extra beperkingen. Uw privacy is belangrijk voor ons ! Lees onze PRIVACYBELEID