Costa Rica Tarrazzu

9,00 34,00 

oorsprong: Costa Rica

Proces : Gewassen

Finca : Cordillera de fuego

Hoogte : 1700 – 2000m

smaak: Chocolat-amandes

Score SCA: 84

variëteit: Catuai

La Cordillère de Fuego est tenu par Don Luis Campos à une altitude allant de 1 700 à 2 000 mètres au-dessus du niveau de la mer. Après avoir été cueillies à la main, les cerises sont dépulpées dans des cuvoirs pendant 24 heures, puis séchées sur des patios à l’ombre, ce qui donne un café riche avec un bon goût de chocolat et des notes d’amande.

Winkelwagen

Welkom

Ontvang 20% korting

op uw eerste bestelling

Nieuwe klanten: bespaar 20%* op uw eerste bestelling ! Vul hieronder uw e-mailadres in om uw promotiecode met 20% korting te ontvangen (en het laatste nieuws en aanbiedingen).

*Deze aanbieding kan slechts eenmaal worden gebruikt. Er gelden extra beperkingen. Uw privacy is belangrijk voor ons ! Lees onze PRIVACYBELEID